<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=528363495297115&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Go Back Up

På Truemax får jeg opfyldt mine vildeste drømme

Stories Jul 4, 2017 5:07:23 PM 9 min read

På Truemax får jeg opfyldt mine vildeste drømme

Af Lars Mandal

 

Tau Tjalfe Husted Brynaa er 24 år og i fuld gang med at udleve sin vildeste drøm.

”Tænk, hvis dette kan føre til, at jeg kan forene min passion for dinosaurer med et job, hvor jeg kan være med at gøre dem levende i 3D. Vildt.”

Tjalfe har siden sit første år i gymnasiet flirtet med tanken om Truemax, og i 2016 gik hans drøm i opfyldelse.

”Jeg så en plakat fra Truemax på opslagstavlen på mit gymnasium, og jeg indrømmer nu, at jeg pillede den ned, tog den med hjem, og jeg har den stadig hængende herhjemme. Jeg tænkte kortvarigt på at læse kunsthistorie på universitetet, men jeg fandt ud af, at jeg hellere selv ville lave kunst frem for at læse om det. Jeg havde i mange år haft stor interesse for den tekniske side, jeg spillede en del computerspil og gik op i teknikken bag. Jo, jeg tror godt, man kan betegne mig som lidt nørdet; min far er IT ekspert, så jeg har nok fået det med hjemmefra.”

Efter lidt usikkerhed og vaklen blev Tjalfe overbevist om, at Truemax var det rigtige, og ”jeg har ikke et sekund fortrudt mit valg.”

”Jeg har det fantastisk på Truemax. Hver eneste dag glæder jeg mig over at få chancen for at skabe mine egne ting, projekter som ikke troede var mulige. Jeg udfolder mig kreativt, og jeg gør det sammen med andre ligesindede i velfungerende grupper, det er en fantastisk oplevelse at se sine tanker og ideer udvikle sig til færdige værker,” fortæller en tydeligt begejstret Tjalfe og fortsætter:

”På Truemax har jeg lært og oplevet, hvor positivt det er at arbejde på et hold. Vi lærer sammen om alle de forskellige aspekter af den kreative proces, og vi hjælper og befrugter hinanden med gode ideer og nye måder at angribe udfordringer på. Truemax har åbnet mine øjne for værdien af at arbejde i teams, Truemax har lært mig, hvor vigtigt det er at støtte hinanden med en helhedsforståelse i en fin blanding af kreativitet og teknik.”

Smitter med begejstring  

Tjalfe har kun ros til over for lærerkræfterne på Truemax, og det gælder både de faste lærere og gæstelærerne.

”Lærerne blomstrer alle sammen og smitter os med deres store begejstring. Jeg havde en forventning om klassisk undervisning og gruppearbejde, men jeg har opdaget, at jeg konstant bliver udfordret og inspireret af lærerne og de andre elever til at gøre meget mere end jeg troede, jeg kunne. Jeg oplever, at lærerne har en ubetinget kærlighed til deres fag, og det er for mig noget unikt. Jeg har tidligere oplevet dedikerede lærere, men de havde altså ikke denne passion, denne kærlighed til deres fag. På Truemax er det ægte kærlighed, det er åbenbart, at de elsker det, de laver, og jeg skal lige love for, det smitter.”

Tjalfe har mange drømme for sin fremtid, og lige nu har han flyttet sit fokus fra film til spil, og han håber på at finde et spændende job på et studie, når han bliver færdig.

”Jeg går ikke nødvendigvis efter et stort og fint internationalt studie. Det vigtigste for mig er, at jeg kommer til at arbejde med mine egne karakterer, mit eget materiale, mine egne universer, og så vil det jo ikke gøre noget, hvis det kommer til at handle om min helt store private passion, nemlig dinosaurer. Jeg har, siden jeg var en lille knægt været dybt optaget af dinosaurer. Jeg læser alt, hvad jeg kan få fat på, studerer deres fantastiske liv, og tænk engang hvis min uddannelse på Truemax kunne føre til, at jeg en dag kan kalde mig verdens førende 3D dinosaur-ekspert. Vildt. Fascinerende tanke.”

Gå efter din passion

”Jeg håber, at jeg kan være med til at åbne andres øjne for den fantastiske uddannelse, Truemax tilbyder. Se på jeres interesser. Spørg dig selv, om det er noget, du gerne vil arbejde med professionelt, gør din hobby til din levevej. Alt er muligt med denne unikke kombination af kreativitet og teknik, spil, film, modellering, arkitektur. Med 3D får du alle muligheder, og Truemax er stedet, hvor dygtige lærere og andre super kreative elever kan hjælpe dig med at udleve din vildeste drøm,” siger Tjalfe.

”Jeg kan næsten ikke forstå, at det er rigtigt, at jeg nu arbejder i programmer, som set ude fra kan virke vildt komplicerede og utilgængelige, men jeg har lært at tackle udfordringer på Truemax. Det er min daglige tilfredsstillelse at se mine ideer blive til virkelighed, og det er vildt, at jeg nu kan printe min kreativitet ud, kaste den op på en storskærm, gå i biffen og se den, glæde mig over den på min PC, på YouTube, eller i 3D print. I dag udlever jeg min passion, og jeg gør alt det, jeg altid har drømt om.”

Sparede op til Truemax

Tjalfe bor i dag sammen med kæreste, som læser internationale studier på Aalborg Universitet i København. Han blev i 2013 student fra Frederiksborg Gymnasium og har tidligere arbejdet som leder af en ungdomshus.

Tjalfe tog efter sin studentereksamen ud for at sejle med Skoleskibet Danmark, ”da jeg havde en drøm om at blive sømand, men på togtet fandt jeg ud af, at det ikke var mig.”

Tjalfe arbejdede derefter i to år som pædagogmedhjælper i en børnehave, samtidig med at han sparede op til uddannelsen på Truemax, hvor han begyndte i 2016.

Vidar Christiansen

Ready to Transform your Business with Little Effort Using Brightlane?